Notícies del lloc

Els alumnes de 2n DAW participen concurs ProgramaMe: Escalfament Nadalenc

 
Picture of PROFE - Sergi Coll
Els alumnes de 2n DAW participen concurs ProgramaMe: Escalfament Nadalenc
by PROFE - Sergi Coll - Thursday, 20 December 2018, 12:05 PM
 

El passat dimecres 19 de desembre els alumnes de segon curs del cicle superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) van participar en el concurs de programació ProgramaMe: Escalfament Nadalenc.

ProgramaMe Nadal 2018

El  ProgramaMe: Escalfament Nadalenc es tracta d'un concurs de programació on-line on es participa en equips i l'objectiu és resoldre el màxim de problemes amb un temps de 2 hores. La finalitat d'aquest concurs és que serveixi d'entrenament pels futurs participants de ProgramaMe.

En aquesta edició del concurs han participat més de 226 equips de 41 centres diferents d'arreu l'estat espanyol. Entre ells 7 equips del nostre institut, un dels quals, l'equip protected void team va quedar en 5a posició, els millors classificats entre els instituts catalans.

Classificació final

ProgramaMe Nadal 2019 Classificació

Podeu consultar tota la classificació a http://www.programa-me.com/2019/reg/navidad/desarrollo.php#/desarrollo.php

Las 12 UVas

Recordar-vos que podeu participar en el concurs on-line Las 12 UVas que tindrà lloc 31 de desembre al matí on l'objectiu és resoldre amb menys de 6 hores fins a 12 problemes de programació. En aquesta edició del concurs el guanyador de cada categoria s'emportarà un dron amb càmera.

Dron