Notícies del lloc

Concurs Programa-Me

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Concurs Programa-Me
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Tuesday, 27 March 2012, 21:51
 

El passat 27 de març la ciutat de Reus va acollir el I Concurs Nacional de Programació per a Cicles Formatius (conegut també amb el nom de Programa-Me), on l'INS Bosc de la Coma hi va participar amb dos dels setze equips inscrits. Amb els noms de Duke Team (Jordi Sala, Quim Pascual i Edgar Pérez) i Nukem Team (Ruben González, Roger Muntal i Francesc Garcia) els 6 estudiants del primer curs d'ASIX (Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes) van competir per resoldre un total de 10 problemes durant 4 hores.


Els problemes podien ser resolts en Java, C++ o C (tres dels llenguatges més utilitzats en programació d'aplicacions) i cada equip podia triar el que preferís.

Quan faltava una hora per acabar les quatre hores del concurs, es va aturar el marcador per donar més intriga al guanyador. El dos equips de l'INS Bosc de la Coma anaven en unes meritòries 4a i 5a posició (durant el concurs havien arribat a ocupar la 3a i 4a). Al final del concurs només es van donar a conèixer les 3 primeres posicions.


Acabat el concurs, tots els participants, professors acompanyants i col·laboradors van fer un dinar conjunt seguit del repàs i aclariments dels problemes presentats i l'entrega de premi. A l'equip guanyador, del centre INS Rafel de Campalans d'Anglès se'l va obsequiar amb una XBOX 360 + El joc CoD: MW3 (un per a cada membre del grup) i les despeses pagades a la final nacional que es disputarà a Madrid el proper 4 de juny.


La valoració que en tenen els 6 assistents d'enguany és molt positiva i estan engrescats a tornar-hi l'any vinent.