Notícies del lloc

Devfest Google Developers Group 11 d'octubre, UPC

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Devfest Google Developers Group 11 d'octubre, UPC
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Tuesday, 8 October 2013, 10:26
 
Barcelona, 24 de setembre de 2013 El Google Developers Group de Barcelona (GDG Barcelona) organitza el Devfest Barcelona, un esdeveniment que reunirà en un mateix recinte a 600 desenvolupadors especialistes o interessats en les tecnologies de Google. 
 
Els GDG de Lleida, Mallorca, Tarragona, Valencia i Vigo, així com les organitzacions Barcelona Mobile Apps, el Barcelona Java User Group i Fiberparty participen en la organització de l'acte. L'esdeveniment es durà a terme a la Universitat Politécnica de Catalunya, UPC Campus Nord, i al Mobile World Centre, edifici central de la Mobile World Capital situat a la plaça Catalunya de Barcelona, el proper 11 d'octubre d'enguany. El Devfest Barcelona esdevindrà una gran festa pels desenvolupadors, ja que es duran a terme ponències i seminaris relacionats amb productes i serveis de la marca. 
 
Una de les atraccions principals és la presència de diversos experts en tecnologies de Google com Cyril Mottier, Google developer expert; Andres Leonardo Martinez, Developer Program Manager de Google España; Jorge Juan Barroso, desenvolupador senior developer at Tuenti, i Ines Gonçalves, Program Manager a Google Zurich. 
 
Més informació i inscripcions a la web http://bcn.gdgdevfest.com