Notícies del lloc

Molt bon paper a la final estatal del concurs ProgramaMe

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Molt bon paper a la final estatal del concurs ProgramaMe
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Sunday, 8 June 2014, 14:59
 

El passat 6 de juny es va celebrar a Madird la final del Concurs Nacional de Programació per a Cicles Formatius, anomenat “ProgramaMe” (www.programa-me.com).

programa-me-Madrid-2-2014

L'equip que representava el nostre institut

Aquest ha estat el segon any consecutiu en què el nostre institut hi participava, després de guanyar-se el dret a ser-hi en quedar subcampions de Catalunya en la fase regional. Igual que l'any passat, la final nacional del concurs es va celebrar a la facultat d'informàtica de la Universidad Complutense de Madrid. Els alumnes participants van ser Jordi Coll, Marc Gurt i Ernest Puigdemont, de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

En el concurs hi van participar 18 equips d’arreu d'Espanya, els quals van quedar en les primeres posicions dels respectius concursos autonòmics celebrats al març. Com en la fase autonòmica, els diferents equips havien de resoldre el màxim nombre de problemes durant 4 hores, creant programes amb els llenguatges de programació C, C++ o Java. En finalitzar el temps, l’equip que més problemes resolia de forma correcta era el guanyador.

 

programa-me-Madrid-2014

L'equip d'alumnes,  i els professors que els van donar suport

En el lliurament de premis hi va haver molta emoció, ja que no es van saber els equips guanyadors fins al darrer moment. El nostre equip va aconseguir una meritòria vuitena posició resolent 5 dels 10 problemes proposats, tornant a quedar segons entre els equips catalans participants. Els alumnes han quedat molt satisfets amb l'experiència, sobretot pel gran nivell que hi havia entre els equips participants. 

Moltes felicitats per la posició aconseguida!