Notícies del lloc

Programa'M Bosc de la Coma 2016

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Programa'M Bosc de la Coma 2016
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Thursday, 4 February 2016, 12:58
 

El passat dia 3 de febrer es va disputar al nostre centre el Concurs Programa'M Bosc de la Coma, el qual va servir com a fase classificatòria per escollir l'equip d'alumnes que representarà l'institut al Concurs ProgramaMe 2016.


Com es pot veure en la imatge, el marcador final va ser molt apretat. L'equip guanyador, amb 2 problemes resolts dels 5 proposats, va ser QuickSort Team, format per Eduard Corominas, Adrià Llongarriu i Charli Proaño, alumnes de 2n de DAM. Darrere l'equip guanyador, empatats en nombre de problemes resolts,  hi va haver Code Programming Unit, equip format per Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares, alumnes de 1r ASIX. Un altre equip de 1r ASIX que va participar al concurs i que va quedar en tercera posició va ser Javeros, format per Dídac Porras, Abel Pagès i Kevin Martínez. També cal destacar l'altre equip que hi participar, l'Equip 1, format pels alumnes de 2n d'ASIX Èrik Pera, Joel Badosa i Valentí Julià.

L'equip docent d'informàtica vol agrair molt la seva assitència i animar l'equip que ens representarà a que entrenin fort per poder fer un bon paper el dia 16 de març, dia en què es disputarà la final catalana de ProgramaMe 2016 a Terrassa.