Notícies del lloc

Concurs de Nadales i "nevada" informàtica

 
Imatge PROFE - Josep Masanas Camps
Concurs de Nadales i "nevada" informàtica
per PROFE - Josep Masanas Camps - Tuesday, 20 December 2016, 12:02
 

Sovint veiem la informàtica com una cosa freda i distant, on a Internet ho podem trobar tot i amb uns pocs clics ja trobarem un resultat acceptable.

Nadal - web
Els cicles d'informàtica volem demostrar que això no és així, i que amb moltes ganes i un xic d'inspiració poden fer postals de Nadal molt boniques i autèntiques, art digital, podríem anomenar.

Els alumnes tenien el repte de "vestir" uns senzills textos d'una pàgina web que se'ls donava amb negre sobre blanc. No podien tocar ni una coma d'aquesta web i mitjançant la tecnologia de presentació de la web (el CSS) havien de tenir la paciència, l'enginy i la destresa de convertir les pàgines en autèntics "christmas".

I per acabar-ho d'adobar, als més veterans de la casa, els de segon de desenvolupament d'apliacions web, els hem demanat que hi posessin la màgia del moment: que fessin nevar. I és que, com ja heu sentit a dir, amb la programació "tot és possible"!

Si us llegiu els textos i visiteu els enllaços de les següents pàgines entendreu el significat i el mèrit dels seus projectes.

o si encara ets al centre: http://192.168.0.231/nadal16/