Notícies del lloc

Concurs Programa'M Bosc de la Coma 2017

 
Picture of PROFE - Marc Nicolau Reixach
Concurs Programa'M Bosc de la Coma 2017
by PROFE - Marc Nicolau Reixach - Wednesday, 8 February 2017, 10:26 PM
 


El passat 8 de febrer es va disputar al nostre centre el Concurs Programa'M Bosc de la Coma, el qual, un any més, ha servit com a fase classificatòria per escollir l'equip d'alumnes que representarà l'institut al Concurs ProgramaMe 2017.
Com a novetat, aquest any s'ha convidat a l'Institut Pla de l'Estany de Banyoles a participar al concurs. Aquest institut va participar amb dos equips, els quals des del seu propi centre, van utilitzat el jutge en línia del nostre centre (un servidor que valida les solucions enviades).

L'equip guanyador, amb 4 problemes resolts dels 5 proposats, va ser Javeros format per Joan Vilalta, Kevin Martínez i Dídac Porras,  alumnes de 2n de DAW del nostre institut. 

Tots els alumnes participants (12 del nostre institut i 5 de l'institut banyolí) van valorar molt positivament l'experiència, on van haver d'aplicar la capacitat de resolució de problemes i el treball en equip.

L'equip docent d'informàtica vol agrair molt la seva participació i animar l'equip que ens representarà a que entrenin fort per poder fer un bon paper el dia 21 de març, dia en què es disputarà la final catalana de ProgramaMe 2017 a Reus.