Notícies del lloc

Guanyadors del Local Hack Day Girona

 
Imatge PROFE - Joan Rodríguez
Guanyadors del Local Hack Day Girona
per PROFE - Joan Rodríguez - Tuesday, 5 December 2017, 19:53
 

Presentació projecte

En Jordi Coma i en Joan Vilalta, alumnes de 2n de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma del nostre institut, han desenvolupat el projecte Easy Sun, guanyador del Local Hack Day Girona.

Web del projecte

L’objectiu del projecte Easy Sun era aconseguir que la instal·lació d’unes plaques fotovoltaiques fos personalitzable.

App

Com a premi per desenvolupar el projecte guanyador van rebre un kit d’electrònica, un hosting i un domini d’Internet gratuït durant 5 anys.

Què és el Local Hack Day? El 2 de desembre de cada any es celebra el dia mundial dels hackers (inventors) i el local hack day és un esdeveniment global que promou l'associació internacional "Major League Hacking" (MLH) per a celebrar-lo.

Durant el 2 de desembre totes les universitats inscrites a la lliga MLH van obrir les seves portes a estudiants d'edats i àmbits diversos per a convidar-los a participar en una jornada on podien aprendre, compartir i construir.

Estudiants de la UDG van preparar el Local Hack Day per a les comarques de Girona. Tan bon punt els participants van arribar a la universitat es va obrir l’esdeveniment, es van formar grups de 4 estudiants i es va donar una llista de reptes/problemes. Els grups formats, van tenir tot el dia per aprendre, investigar, pensar i preguntar sobre el repte escollit. Al final del dia els grups que van voler van presentar la seva solució o idea i optar a un premi! A part, durant tot el dia es van realitzar tallers i activitats complementàries.

Felicitats! Estem molt orgullosos!