Notícies del lloc

Segons classificats al concurs ProgramaMe 2013

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Segons classificats al concurs ProgramaMe 2013
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Sunday, 17 March 2013, 19:18
 

El passat 14 de març es va celebrar a la ciutat de Reus la fase regional (Catalunya) de la 2a edició del Concurs Nacional de Programació per a Cicles Formatius “ProgramaMe” (www.programa-me.com). El nostre institut hi va ser representat amb un equip de tres alumnes, entre els 16 equips participants d’arreu de Catalunya.

El concurs consisteix en resoldre el màxim nombre de problemes (màxim 10) durant 4 hores, creant programes que han de ser escrits amb els llenguatges de programació C, C++ o Java. En finalitzar el temps, l’equip que més problemes resol de forma correcta és el guanyador.

En Marc, l'Edgar i en Quim durant el concurs

Els tres millors equips de cada Concurs Regional participaran a la fase final, en el Concurs Nacional que es realitzarà el 7 de juny a la Universidad Complutense de Madrid.

El nostre equip, format pels alumnes de segon del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Marc Costa, Joaquim Pascual i Edgar Pérez, va fer un gran paper en resoldre 9 dels 10 problemes proposats. Van aconseguir la segona posició, que els dóna dret a assistir al Concurs Nacional.

El Judge OnLine que validava els problemes resolts pels equips
(
http://www.insbaixcamp.cat:8080/public)

El nostre equip durant el lliurament de premis.

Els participants valoren molt positivament l’experiència, sobretot pel gran nivell que hi havia entre els equips participants i pel treball en equip que van haver de realitzar.

Alguns mitjans de comunicació han destacat aquest esdeveniment. Podeu veure alguna de les seves notícies en aquest enllaç.

Tots els professors del departament d’informàtica els donem l’enhorabona i els desitgem molta sort a la final de Madrid!

Us deixem un enllaç amb al video del concurs que han realitzar els organitzadors. youtube