Notícies del lloc

Emoció fins al darrer moment en el concurs Programa'm Bosc de la Coma

 
Imatge PROFE - Marc Nicolau Reixach
Emoció fins al darrer moment en el concurs Programa'm Bosc de la Coma
per PROFE - Marc Nicolau Reixach - Wednesday, 29 January 2014, 23:24
 

Marcador final del concurs

 

El passat dimecres 29 de gener, alumnes de 1r d'ASIX i de 2n de DAM van participar en el I Concurs Programa'm Bosc de la Coma. Aquest concurs ha estat organitzat des del Departament d'informàtica pels alumnes per tal de decidir quin serà l'equip representant de l'institut al concurs Programa-Me, en la fase regional de Catalunya. L'equip vencedor en aquest concurs organitzat al nostre institut ha estat el dududu, format pels alumnes de 2n de DAM Jordi Coll, Marc Gurt i Ernest Puigdemont. En segona posició, i tan sols a 8 minuts de diferència dels primers ha quedat l'equip Gamma, format pels alumnes de 1r d'ASIX Bernabé Borrero, Adrià Llongarriu i Maxi Villanueva. També hi ha participat l'equip ElMestreJoDa de 1r d'ASIX, format per David Álvarez, Joan Coma i Gerard Sau. Enhorabona a tots per la vostra participació!

 

 

El concurs Programa-Me és un concurs de programació en què, diversos equips de 3 persones competeixen per tal de resoldre el màxim de problemes de programació en el menor temps possible. La fase regional de Catalunya se celebrarà a Reus el proper 19 de març. 

El nostre centre ha participat en totes les edicions. El curs passat va obtenir la segona posició en el concurs regional de Catalunya, fet que li va permetre participar a la final estatal disputada a Madrid, on també van obtenir la segona posició. 

Esperem que aquest any els nostres representants tornin a tenir molt d'èxit!